Party of Workshop bij u thuis

Party of Workshop bij u thuis

Een party hosten bij u thuis!

Wilt u kennis maken met de produkten van Stampin'Up! dan kan dit met een party met de producten van Stampin'Up! bij u thuis. Tijdens de party maak je kennis met de producten van Stampin'Up!
Je gaat zelf aan de slag en maakt een eenvoudig kaartje of klein project. Naar aanleiding van een duidelijk voorbeeld. Ik geef uitleg en ondersteun waar nodig. Na ongeveer 2 uur gaat iedereen met zijn kaart of project naar huis, ook al heb je geen enkele ervaring met stempelen of werken met papier. 
 
Aan het einde van de Workshop en Party is er de mogelijkheid om in de Catalogus te bladeren en eventueel een bestelling te doen. Ook is er ruimte voor vragen.
 
Workshop bij u thuis!

Het is ook mogelijk om een workshop te organiseren, deze duurt natuurlijk langer dan een party en je maakt er ook meer of grotere dingen met de Stampin'Up! spullen. Wanneer u een workshop organiseert of bijwoont, ziet u nieuwe idee├źn voor projecten, leert u verschillende technieken en natuurlijk gaan we aan de slag en maakt u een project, of meerdere kaarten. 

Voor dat ik bij langs kom bespreken we welk project of kaarten er worden gemaakt. Ik kom bij u thuis met alle benodigde materialen en samen met u en uw gasten, maken we er een gezellige workshop van.
De benodigde materialen zal ik voorbereiden en meenemen naar de workshop. 
Afhankelijk van het gekozen project zal er een vergoeding gevraagd worden voor deze workshop. 

Aan het einde van de Workshop  is er de mogelijkheid om in de Catalogus te bladeren en eventueel een bestelling te doen. Ook is er ruimte voor vragen.

Als gastvrouw verdient u bij totale verkoop van boven de 200 euro de zogenaamde Hostess euro’s. Deze kunt u inruilen voor speciale hostess stempelsets of gratis producten.
Het aantal deelnemers is afhankelijk van de plaats die u kunt bieden. bv. aan een grote eettafel (1.80 x90) kunnen 6 mensen deelnemen.

De Hostes krijgt de Catalogus en een klein cadeautje van mij.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten