Over mij

Mijn naam is Astrid Sandifort-Joffer ik ben geboren in 1965 in Den Haag. Ik woon vanaf mijn 8ste levensjaar in Lelystad en ben hier helemaal gelukkig. Ik ben sinds 4 jaar getrouwd met Frans en samen hebben wij een dochter Annefleur die dit jaar alweer 20 jaar wordt.
Ik werk als persoonlijk begeleidster bij Kwintes voornamelijk op de woonvorm en begeleid daar mensen met een psychiatrische beperking. Dit werk doe ik met veel plezier en voldoening 32 uur per week.
Daarnaast ben ik al mijn hele leven creatief bezig, vroeger met poppen maken en sinds een jaar of 10 ben ik besmet met het scrapvirus. Daarnaast maak ik kaarten en atc's, vooral bij de laatste 2 ben ik steeds meer gaan werken met stempels en inkt.
Toen Stampin'Up! naar Nederland kwam was ik daar erg blij mee, ik vind namelijk dat ze prachtige stempels hebben, mooie inkten en goed op elkaar afgestemde kleuren. Ik durfde het echter niet aan om demonstratrice te worden, maar ergens in mij bleef het broeien. Toen ik nogmaals gevraagd werd om in het team van Eefje te komen heb ik ja gezegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten